Monday, May 2, 2011

Kepada Sesiapa Yang Berkenaan, LA TAHZAN.



what past is past..be strong k! ;(


yes.wa faham perasaan anda sekalian.
mendapat tahu ternyata ramalan brader Terry semalam,
ternyata benar belaka berat sangat nak terima.
wa tahu payah.susah.tahu.tahu sangat.tapi try terima k!

wa pun tahu tendangan maut ala2 shaolin soccer Ramsey pada menet ke 56' memang tak disangka2.kan?
susah sangat nak diterima akal rasanya.
ye lah.dahla Ramsey baru baik dari injured.lama pulak tu.
tapi..sebab dia pulak tuh lu orang KALAH.La Tahzan.
dah la tu , kapten team Arsenal tarakk pon ta bole menang.ish
Yang menyanyat hati tuh.foyfoy *bukan nama sebenar*
terang tang tang bagi lu orang can menang.tapi x bole menang jugak.
poorahh!
memang lu ta bole pakai.



ps : Chelsea , all the best next week..!
Ape ? Takot ahli2 setonirrojimmm tak ckop tisu? jgn risau! gua da get ready bnyk dah tisu untuk depa.seeee!



17 comments:

MuzEe said...

sumpah gua tak paham apebenda yang disampaikan dalam entry nihh..anyway go go the gunners!

FARHANArazaki said...

bahaahaha.lu x faham? aigo.
wat terketor2 tangan dok type tadi.excited sangat.nnti wa edit balek naa

areleaf said...

ah muzee ni ngade-ngade pulak tak paham,gua terajang jugak nanti..

hiro said...

kalau gua nangis, lu nak pujuk tak ana? kah kah kah.

areleaf said...

cc : aisyah nabilah.

FARHANArazaki said...

ada pon leplep.lu pegi mane haa.

amir : ai.maen kasar nampak.wa pujuk lu guna tapak kasut lady gaga.mahu?

MuzEe said...

gua single lagi leplep, bagila can ke gua..lainla lu dah ade makwe..tapi sumpah gua blur lagi,baca 8x dah..

areleaf said...

FR,gua pergi masuk summer camp kejap..rindu gua lettew..

muzee,pesen baca entri tak baca bismillah dulu..dah2 pegi baca entri gua kat bawah tu pulak..

►AdamXis◄ said...

assalam...kecian M.U...next time 4-0 plak...arsenal = 0

iluvislam said...

kalau cik farhana yang post entry mmg ramai la yg komen. heheheh.

anyway la takhaf wa la tahzan innallaha ma'ana. takpe man u kita jumpa pakcik2 layan blues ye plak.

glory2 man u! yeah!

mirul said...

emmmm..bagus la arsenal menang..
emmmmmmm...emmmmmmmmmmmmmm..

pui man u..

ZombA said...

come on chelsea u can do it...
he he

TimE_AsR said...

kemon chelsii.. arsenal mampu..ada pun boleh~ lalala..

FARHANArazaki said...

bahahah.yeah.go go chelsea!
jgn kasik setan tuu menanggg
*murtad arsenal jap*

karl said...

hahaha

takleh blah.menganjing sambil berdakwah. lol

FARHANArazaki said...

teheee.ps : kalau x pahang , sila refer post sebelom ni ehh

aimannnnnnnn said...

farhana kena post lebih banyak entry lah macam ni hihihi