Friday, May 20, 2011

siapa Real dimata Barca??

9 hari lagi final Champion League.

Bila ingat-ingat  balik matchs dulu-dulu, Barca dengan senang je dapat gi final.Semi-final dulu pon senang je dapat menang dengan Real.

time Messi score dulu, dia nampak Real tu macam,,,,
macam ni je,,

}

<<asì de fácil es ir a Wembley>>

<<aller à Wembley est aussi simple que ça>>

<<nak pergi ke Wembley tak susah langsung>>




ni parody semi final dulu.. tak sabar gua nak tengok parody final  pulak...agak-agak nak letak binatang apa pulak ye dalam next video??

7 comments:

Nik Saiful Anuar said...

haha, damn..........

Berd said...

FT: The Red Warriors 4322 - 3 Barca

Izha0pEnMiNd said...
This comment has been removed by the author.
muCux said...

nk tumpang tanye leh x abg2 kat cnie?

nape player bola sepak nyanyi lagu negaraku tangan letak kat dada? bukan ke klau lagu negaraku tangan kat sisi ke player bola sepak mmg nyanyi negaraku tangan kene letak kat dada? konfius????

Cob Nobbler said...

Jangan riak takbur Tuhan marah.

I think Rubin Kazan and Hercules CF already trolled Barca in Camp Nou.

MuzEe said...

kepada mucuxx

letak tangan kat dada tu bukan wajib tapi budaya yang digalakkan untuk diamalkan pemain bola sebagai tanda negara kita tu tersemat dalam hati kita..macam semangat patriotik la..yang letak kat sisi tu betul jugak..jangan macam hitler sudah.

talkIZcheap! said...

ha-HA! macam babi perangai... letak babi lar utk next parody.. babi pakai jersi barca, mesti ca-re... :p