Sunday, May 29, 2011

takkan aku lagi yang kena up entri kot??? kakaka

Bakah kah kah.

kan gua dah cakap. 

kan gua dah cakap. 

kan gua dah cakap.



 Pedrito, penjaring gol pertama Barcelona. masa ni gua dah jerit bukak baju semua.





 bila rudeboy skor, ura-ura mengatakan bahawa Menyu akan menang 2-1 nampak possible. time ni, ada brader belakang gua cakap "Luorang ingat Manchester team ayam ke?" sambil cium lambang MU dekat baju dia.






 gol ke dua barca. pehhhhhhhhhhh. memang cantik!!! budak ni siap dapat pemain UCL terbaik 10/11. lu orang ingat senang?






jangan kata jerit gua sendiri pon tak terkata dia punya feel Barca dapat bedal 3 bijik gol . time ni jugak brader tadi senyap tak terkata. dan gua, "Ha. mana team ayam tadi, mana???!!!" 






siapa tak seronok jadi juara woi? 






 Power!!!!!







Kah Kah Kah.





"I Love Manch3st3r Unit3d!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xoxoxoxo"

21 comments:

qaiyim said...

fuck da devil!!hahahahaha...mne Menyu??mane???xkn senyap je kott~~

despyan said...

markas mengyu kt sokernet.blogspot..haha

Firdaus Alim said...

Looser....kikiki

sergeant keroro said...

hahaha,semua MUnyet dah senyap. mogok diam sehari. errk,maybe seminggu?

old_trafford said...

kecewanya..xdak rezeki musim ni.huhu..

keli said...

Gua pasti yang gua tengok Barcelona lwn Stoke City semalam....kakaka..takde kelasss langsung game..takde fight. Tak seperti yang diharapkan game final.
Tapi masih lagi boleh tabik SAF tak main park the bus. hehe..

http://aniesandyou.blogspot.com said...

@ keli... kalu hang kata mcm vs stoke city, aku lak sangka barca cm vs team dari liga FAM

al-jambz said...

kahkahkah. main macam Malaysia macam mana nak menang.

Nazsabrina Iman Zulfikar said...

ALL Hail Barcelona. Hehehehe jgn la bukak baju time jerit...nanti abang MU tu tergoda :P

Nik Saiful Anuar said...

3 ucl dlm 5 thn beb, ni baru team bolasepak sebenar, wembley tmpt keramat konon, kehkehkeh

Tengku Sidek said...

man u AYAM!..ada ke main final cenggitu..tak fight langsung! memalukan..memualkan..cukup la 3 kot..hahaha

sephia said...

Biasa la Juara bertemu Juara..tapi bg sy mereka tak berada di prestasi yg sebenar..

Firdaus Alim said...

once a looser always be a looser

Pak Alex & Co. said...

naahh... ini dia pengkomen2 real loser bru klua dari bwh meja sejak kemenangan liga MU aritu..at least MU klh dgn team yg mmg btol2 hebat...bkn awal2 lg dah tpancut..kahkahkah. still hold my dick up u matafaka..heh

keli said...

Bukan aje at least kalah dengan team yang betol2 hebat tapi memang langsung kene sekolahkan dengan barcelona. Macam ayam kene sembelih. Langsung tak melawan. Memang lauk giler laaa....kahkahkah..memalukan kaum.

ghost writer said...

aku suka man U kalah kat final daripada tak layak langsung..

mirul said...

SIAPA MANCHESTER UNITED???

SIAPA??

SIAPA??

MANCHESTER UNITED BUKAN SIAPA SIAPA!!!

KAH KAH KAH!!!

Sheped said...

Peminat Barca adalah serpihan
peminat arsenal,chealsea,liverpool,spurs bersatu.

frdzhr said...

gua igt Barca lawan Arsenal, sumpah takda kelas. mcm main ngan budak2.

adre said...

papoyo!

nyzm said...

haters gonna hate kahkahkah