Tuesday, May 24, 2011

Class of 92

Mana dia gloryhunters? Mana?

Haa, ni team 'Class of 92'. Team ni yg menang Youth FA Cup 1992. Kata MU sangat kan? Namakan semua budak-budak ni.
 

Gua yang benci MU pon tahu 6 orang. David Beckham (jambu sungguh dia ni), Keith Gillespie (sengih-sengih apehal), Paul Scholes (lu ni x membesar ke woi), Nicky Butt (rambut lu steady dari dulu smpai sekarang), Gary Nevilee (macam bangla) dan Robbie Savage (lu nak berak ke, meneran sangat apahal?)

Btw gua nak kasitau, 'Class of 92' ni akan main testimonial game menentang Juventus sempena berambusnya Gary Neville dari arena bermain bola ni. Beckham pon main sekali. Maunya dia tak main, duduk satu bilik, jadi best-man time wedding, mesti la bekam ni kena main. Bestfren orang kata.

Nasib baik la Bakem ni x ber-bestfriendkan Ryan Giggs. Entah-entah disadornya jugak Victoria Bakem tu.

9 comments:

talkIZcheap! said...

ha-HA! Loser, haters... what else can I said 'bout you? Scum? ha-HA!

ZombA said...

budak2 nerd je MUnyet ni..

muke tgok rase nk bagi penyepak je..

mmg bangang supporter MUnyet...

delarocha said...

muka zaman suci lg tu

huhu

MOFASAD said...

deus atas belah kiri

Berto said...

yg aku heran 1 je..

Mana keeper nya??

sukasuka said...

Back row (left to right): Raphael Burke, Gary Neville, Simon Davis, John O'Kane, Andy Noone, Nicky Butt, Ben Thornley. Front row: Robbie Savage, David Beckham, George Switzer, Keith Gillespie, Paul Scholes, Chris Casper

Nik Saiful Anuar said...

wow. beckham mmg jambu

Tengku Sidek said...

Robbie Savage tendang pintu kereta smpai kemek sebab diberitahu Alex yg dia tak kan dpt make it ke first team..Robbie Savage mmg ganas..smpai di akhir karier pon...huhuuh

trevor said...

oh.baris belakang (dari kiri ke kanan) : saiful kahar, baharudin omar, taufiq yahya, basiron ahmad, sidek hasan, jonet isham, ramli mat jan. baris depan: khairil ya'kob, samad hambali, shahril johar, rusdi salleh, hafizul abdullah dan lutfi husin.