Monday, May 9, 2011

19 dan 9


Dulu, ada sebuah kelab tu kemain berlagak lagi. Berlagak nak mampus. Setakat 18 kejuaraan zaman belum ada EPL bolehlah nak berlagak ye dak? Sekarang dah 18 dan sudah semakin menghampiri 19. Sekarang nak kira macam mana ni? Dah loser dan fool tu terima ajelah, ye dak?ye dak? kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah (19 kali ni)


Sementara itu, lain pula ceritanya dengan abam 50 juta kita.......





"OK, OK, M.U hebat, M.U hebat, aku mengaku. Korang jangan kacau bini aku sudah. Glory Glory M.U!!!"

12 comments:

MOFASAD said...

berani guna akaun sendiri la woi

sephia said...

sejarah memang camtu ;p

despyan said...

haha..SAF ckup bernasib baik sbb king kenny lmbat smpai anfield season ni..idak gk,kebulur la nk cium tropi tu.haha..

azam awang said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
ada jugak alasan tu......wakakakakakaka... memang terrible loser la.....

injured said...

LOSER!!!

Nik Saiful Anuar said...

ini alsan logik bdk tadika gua bg

mengikut penjelajahan gua ke thn2 lalu, liverpool bermain di liga dimana terdapat around 22 or 24 club yg compete somethin like dat r, now epl ade 20 kelab jer, well, kompom la epl skrg ni lg ssh kn?? kelab bola sepak sebenarlah kononnye, kehkehkeh

#YNWA

aimannnnnnnn said...

lama juga man utd ambil masa ya. tak lama nanti sama balik laa jumlah league title tuh hehe

Cob Nobbler said...

It took Alex Ferguson 12 years to get 3 Champions League from his first in 1999.

Meanwhile,Bob Paisley did it with only 5 years.

We won most of titles with different managers - Shankly,Paisley,Fagan and Dalglish.

MU?only with Ferguson?What if that old man died in sudden?What would happen then?

Yeah - we got History Channel.Of course we do.That makes us more intellectual than most of MU fans.Go and watch Channel E!You love glam and famous right?

billiejoe said...

screw you scousers...speaks like your brain is stuck between your butt...who in the world cares about how many managers you have won it with...does it made any differences?plus champions league is in knock out format after 1st round...so luck will play a big role there...that's why liverpool can win ucl even though they're residing in 5th place in epl standing 2005...that's why a lot of people don't respect liverpool although they win that ucl...you're fuckin lucky and the fans goes crazy like they're the best european club...so what the hell is other 4 club above you in the league...if we win the ucl we'll be a deserved one not a lucky one...and we will not emphasize on the number cos we know we'll win more...

despyan said...

entah pe la mamat bill api air ni membebel.bajet knowledgeable la plak..wakaka

alan-deth said...

ok sekarang boleh nmpak siapa butthurt berlebihan? fan liverpool kah? manu kahh? HAHA

Adli said...

wow billiejoe, emo n butthurt sgt ni he3..chill out n brgumbira lah dah mng 19 tu, 24 thun kot SAF amek msa nk knock us off our perch..

YNWA=)