Sunday, January 9, 2011

Bagi Aku Jersi Kau, Celaka!


Inilah yang akan kau kecapi bila kau cuba memalukan diri sendiri depan The Toon. Bukan game yang memberangsangkan. Badan Mike Williamson nyata sungguh tak fleksibel. Tapi dia tak boleh disalahkan walaupun dua gol pantas dalam masa lima minit sebelum tu yang sebenarnya buat otak-otak player tercirit konsentrasi. Paling tak relevan bila Alan Smith yang dah lama tak ada flow bila diharapkan perform, digantikan dengan Tiote. Aku rasa Tiote ni memang berasal dari kawasan paling ghetto dalam dunia. Salah arena dia masuk.

Susah kalau aku tak kritik team sendiri. Tapi memang kena buat tak kira apa jadi. Kira semangat bersatu The Toon dengan pasukan nak kena relegate memang sama kuat. Cuma kami bukan ayam-ayam la. Jangan angkat sang Danglish tu tinggi sangat yaw. Kecewa nanti, kami gelak lagi. Hikhik

Mamat yang tumbuk-cilok jersi player stevenage ni memang ada gaya penyokong mencester. Dah menang pun nak agresif macam tak pernah menang. Chillax cuzz.

Total KO. Falcon Punch.

2 comments:

jambz- said...

terima je lah kekalahan dohh.

adre said...

diorang teruja douh! mcm Malaysia kalahkan Jepun..mahu tak gila org malaysia!