Monday, January 10, 2011

Penangan Ronaldo dan Kaka

Ini malam ana hat-trick y'all!

Ana tak score, tapi ana assist sebiji, ok letteww!

Bagus anta tinggalkan Liverpool, diorang kalah lagi semalam!

Ana dah kata itu hari, ana akan buat comeback! Tengok ni ana score!

Barca mesti kecut tengok ana dah perform. Kikiki.

Menang 4-2 dengan team kapal selam kuning, Villareal - kemenangan ke-17 berturut-turut di tempat sendiri. Amacam?

Berdebar-debar ana rasa, Real makin mengancam sekarang. Macamana ni kapten?

11 comments:

the sun said...

hahahaha.

hahahaha.

(gelak tak boleh berhenti)

Tipu Tapi Benar (TTB) said...

Sudah kena 5 - 0 dalam pertembungan El Classico baru-baru ini pun lagi mau riak?!

Choiiiiiiiiiiii!

master said...

kahkahkah! la liga dua team ni je la yg dok bergasak pun..

Shag said...

Hahahaha :D

Entri terbaru Shag : Ana Rafali tak patut menang AJL25

hiro said...

kalah 5 gol pada barca sbb xde kaka gamaknya.

Shah said...

Puyol kata apa pulak? haha

eszol said...

nilamar takde boleh la

villareal main da sedap da weh

Ariffin Janal said...

ronaldo ni makin gile agaknye. penat plak tgk die score byk2. cunlah RMA !

Whining Youth said...
This comment has been removed by the author.
isdokmar said...

puyol: apadahal...kite menang away 4-0...dorg main tempat sendiri pon org bole curi 2 bijik...

adre said...

dulu xnak amik ana main sama real, kalau tak mesti lagi power! ->>