Thursday, January 6, 2011

CUBAAN UNTUK MENGODA ASRA



Nampaknya ada maklum balas dari Asra nampaknya,
Cuma pertanyaan dari Safiq rahim dan Fadhli Shas belum di balas lagi.

Selepas ni banyak lagi akan pemain malaysia yang akan di temubual nanti
untuk menaikkan semangat cintai bola sepak tanah air!

Bentuk mesej sama gua hantar dekat asra macam gua hantar pada safiq rahim,

cuma ada tambahan sket la

Sape bising gua ketuk karang

19 comments:

MOFASAD said...

1st!

Abdul Sokerleaks said...

NAK KETUK GAMPANG APA?

AKU AJAK JUMPA PUN KAU ORANG TAK NAK?

TAKDE TELOR!

ANAK HARAM!

am stiffler said...

"mak ko kawan mak aku"

lesen bosar bhaii hahahaha

farhana [ana] said...

aduyaaii,,abdul ni mencacatkn pemandgn daa..

yeah!!x sabar nk tnggu hasil interview tuh..huahaha

Cik Agogo said...

phergh. kuala selangor. woi roger2 aku sama... nak bergambar ni. haha... aku kat kuala selangor gak...

abdul tu phail betul laa... semak jeee...

nyzm said...

terbaik la sokerleaks! kahkahkah!

zAty kEcik said...

pergh!
rase nk copy je ape yg ade kt cni n promote sokerleaks kt my blog!

idup sokerleaks! mantooooop!

cik 18 said...

haha..bagus2..

tanye skali gosp dia ngan rozita che wan...mane tau ikot jejak adik dia kawen ngan footballer..

Ariffin Janal said...

hahaha damn. post sendiri komen 1st. cun ah dpt asra~

kembatolo™ said...

semoga berjaya!~

ajim said...

farid,aku nak ko tlg tanyakan soalan mewakili aku kat asra leh tak?soalannya b'bunyi...nnt la aku drop msg dlm inbox ko..keh3

Wan Perlis said...

cam besa la bagi soalan lawak dan soalan maut skit

AzRin Kamaludin said...

cayalah Sokerleaks!!

Amirudy Mazlan said...

Salam, salam...

Err..abdul tu konco sokerleaks gak ke?

jambz- said...

Abdul sama sekali tidak ada kena mengena dengan kami. dia cuma pengomen yang paling banyak di Sokerleaks. harap maklum.

Kamil ace said...

steady la, aku respek korang, all da best!!

Saudagar Pauh said...

kecoh ah abedul

LiyanaAqilah said...

interview laa amar rohidannn
pleaseeeeee. hee

paWANgbuaya1 said...

buat r segmen pasal bola kite banyak banyak sket ye.. siyes aku haram tak kenal player palyer yang ade kat Malaysia ni..