Friday, January 14, 2011

Ulasan Bawah Gambar



Apabila tiada ulasan di bawah gambar;





"Wow, kacaknya beliau"

"Ini penando tores kan bah?"

"Amoi, gua nak rambut sebijik macam ni. Cool"

"Nampak macam gampang muka dia ni. Makan babi ke apa"

"Kayaknya ini tim Liverpool"

"Dia tak la kacak sangat. Lesung pipit tak ada. Hensem aku lagi."

Tapi bila dah ada ulasan bawah gambar;

Torres dan Liverpool kalah lagi.


"Harap muka je kacak, main macam tak ada level"

"Kenapa liberpool asik kalah bah?"

"Amoiii. Awat lu letak gambar Torres. Loser maaa.. Nanti lu lugiiii maa"

"Sebab makan babi la kalah tu"

"Tim sayur. Tim Liverpool"

"Aku kacak dan pandai main bola dari Torres tuuu"



Sentap bukan? Itu penting ulasan gambar. Baru tiada kata-kata penyedap hati. Penting. Terus kelaut.


20 comments:

Ariffin Janal said...

hahaha straight to the point

Berto said...

aku dah kata, masalah liverpool ni bukan manager, tp player depa..

Dari Kelate Ke Copenhagen said...

hmm..kekadang ada ulasan salah, tak de pun salah jugak..

nyzm said...

muka torres jadi bahan anjing kahkakhah!

PELAUNG PULAU said...

kahkahkah!!

gua like komen ariffin..

kahkahkah!!

terus kelaut!!!

kahkahkah!!

takde lapik-lapik...ape ade hal

PELAUNG PULAU said...
This comment has been removed by the author.
DIYSAR said...

tulaaa makan vaviiii ag bnyak bnyak

http://aniesandyou.blogspot.com said...

waaaaaarrrghhhh..

sesungguhnyer dikau sgt kijammmm

-MsGoodNite- said...

Kesian kan... gua igt depa kena mandi bunga la.. buang badi kekalahan.. keh keh keh!

AISHA INANI said...

hahahhaha!
betol la tuh but still kena kutuk! hahaha.

Yua said...

pedass sgt lorhh...

Abdul Sokerleaks said...

Ok, komen-komen kat sini memang kelakar.

Anies,MsGoodnite,aisha dan Yua, korang memang kelakar.

Korang buat Sokerleaks jadi macam yang mereka mahu.

Nice!

Jef Bahari said...

Apalah nasib ko Torres

keli said...

Korg rase komen korg tu da cukop menganjing ker....bese2 je gua rase. X panas langsung. Bweeekkkk.....korek idong je gua lyn komen2 lu org. Dahla x klaka....

YNWA!!!

Abdul Sokerleaks said...

Keli,

Apa hal kau ni. Komen-komen tu pedas apa?

Kau tengok komen si aniesandyou:

"waaaaaarrrghhhh..

sesungguhnyer dikau sgt kijammmm"

dan komen Yu:

"pedass sgt lorhh..."

menandakan entry ini berjaya la.

kau apa tahu?

six.september said...

nak like banyak2 kali.
puas hati.

keli said...

YNWA!!!! Sape2 yg kutok liverpool gua akn anggap dowg x klaka.....kene cabot bulu ketiak bru bley gelak....orait bro....gua xder mslh dgn entri pon...

Berto said...

jgn la mcm ni keli, kalau x kutuk liverpool, team mana lagi kami nak kutuk

-MsGoodNite- said...

Keli nk sedap kan hati je kot... hahahha

this is a story about a girl... said...

torres men cm haram gak la.tataw sgt pon psl bola neh tp ckt2 tuh ley le nk komen.