Friday, January 28, 2011

Harap-Harap Adebahaya Betul-Betul Bahaya

Abam garang..aummm!

Nampak gaya abam Adebahaya dah join Real, gua malas nak komen apa-apa dulu. Gua pun 50-50 sikit dengan Adebahaya ni, tapi terdesak punya cerita, dengan pengalaman yang ada, mungkin Adebahaya boleh membantu abam Karim bekerja lebih gigih mengasak gol lawan. Satu yang bagus, Adebahaya boleh main untuk Champions League sebab Manchester City tak main sana. Kemas sangat la tu.

Kamon Adebahaya! 



6 comments:

ahmadon the don said...

apa benda la amik mamat ni..buang karenn!

alien said...

mamat ni ikut angin
kalau angin sepoi2 bahasa dia gol selalu
kalau angin ribut penjaga gol g borak ngn ref kejap pun tak gol lah
ni belum kira angin mourinho plak camne kan..

kita tngok la camne

Ariffin Janal said...

eiiii pelik je mamat ni masuk real. eiii eiiii !!

yuu donaghue said...

eyh, die bole main ker untuk UCL season nih?blom lg kan?ker boleh?

hiro said...

nama kemain bahaya.

Linglung said...

yuu donaghue - dia boleh main UCL.