Saturday, January 1, 2011

Jangan nak gigih sangat la Birmingham!

Ape-apehal pon gua rasa macam tak sopan kalau tak ikut trend dengan wish new year ye dak? Jadi gua di kem Arsenal sebagai wakil Arsene Wenger mengucapkan selamat tahun baru kepada semua penyokong Arsenal sahaja tak kira di mana anda berada. Penyokong kelab lain gua harap boleh pergi bunuh diri ramai-ramai. Dunia akan lebih aman tanpa lu orang.


Kenal mamat kat atas ni? Kalau tak kenal dan lu mengaku lu die hard fan Man U,gua cakap sekali lagi,sila pergi bunuh diri. Ben Foster merupakan antara penjaga gol yang bengap ketika berada di Old Trafford dulu malah kadar kebengapannya boleh disamakan dengan Robert Green dan juga Almunia. Yes,kalau dah memang bengap tu terpaksa gua akui walaupon keeper kelab sendiri.

Tetapi setelah berpindah ke Birmingham tiba-tiba Ben Foster menjadi terer. Bukan calang-calang punya terer,ni terer macam celaka. Lalu apabila sudah menjadi terer maka bekas kelab sendiri pon menjadi lebih mudah untuk diserikan.

Jadi untuk tahun 2011 ini,sama-sama kita saksikan samada ini tahun terer untuk karier Foster atau tahun bengapnya kembali lagi. Semuanya berpandukan pada game pertama pada tahun ini. Kalau die masih terer mungkin Arsenal akan memenangi perlawanan dengan hanya mendapat dua gol. Tapi jika dia kembali bengap?



Birmingham 0 - 33 Arsenal



9 comments:

Cob Nobbler said...

Gua rasa lu bercerita tentang Ragbileaks bukan Sokerleaks.

33 - gila ke hape?kahkahkah!

areleaf said...

benda pertama wajib ade ialah konpiden yang melampau..

kehkehkeh..

Cob Nobbler said...

kalau Arsenal kalah gua orang pertama yang nganjing..kahkahkah!

jambz- said...

jangan nak bermimpi di siang hari wahai puaka.

hiro said...

jangan riak sgt.

Daniel Sokerleaks said...

I paling benci orang riak macam u

Zurina Majid said...

muahaha. lawak gile entry ni. tapi okla die tak berape bengap sangat. arsenal sempat sumbat 3 bijik je. haha. lagi 30 bijik, tahun depan kire. hahaha

sani ultras*** said...

kenapa orang malaysia tapi sokong liga luar...???yg tu lg amat benggaq...siap mengaku diri dari kem arsenal...p rahhhh....ada fan arsengal sokong kita punya liga m...???renung2 lah wahai fan arsengal...klu xpuas ht cari di fb sani kedah...

mohd shahib said...

sani kedah...hah ni abeeight kelate nak royak:- ore sokong EPL tk semestinya tak sokong malaysia...malaysia punya team mna main EPL...dua-dua layan la...MSL layan EPL layan...tgk kepompong sma ke tidak MSL ngn EPL?? YNWA and gomo kelate gomo