Sunday, January 2, 2011

Menang Bukan Sebarang Menang

2-1? 1-0 ? ha ? tuh jee? tuh je mampu?

ahh. bukan pesen wa la kalo menang lagu tuh.

makhluk sekalian nak dengar pon, dengar sebelah telinga je laaa.

3-0 baru wa dengar

Lawan Birm'ham tutup mata pun bole dapat 3-0 , wa pelik camane ada team bole draw last week.

CAYALAH ARSENAL!

15 comments:

jambz- said...

boleh tahan entri si bunga SL ni.

hiro said...

haha..dia punya deep tu sampai ke alveolus.

MATAHARI said...

oh. brengset. haha. bunga arsenal. peewit.

areleaf said...

gua rasa nak menitis air mata baca entri macam ni dari seorang makwe arsenal..

lu memang terer farhana,lu memang terer..

Berto said...

ok yang botak tu sape? Markus indon ke?

FARHANArazaki said...

jangan nak menitis air mata sgt la..haha

ah..markus ape barang. laser sket pun da gelabah.puii..eheh

Askar MUFC said...

Aku pun nak pelik gak laa...

MUFC lawan Wigan walaupun tak de laa sampai tutup mata bole dapat 2-0, aku pelik camane ada team bole draw 2-2 last week :-P

MOFASAD said...

hai farhana, abang dari kem liverpool, cantik gaya penulisan

agak - agak bila boleh dating?

Anonymous said...

patut la kalah ngn mu hr tu..main ttup mate rupenye..takkan takut laser macam markus plak..lol..

ihsan said...

MU kalah sebeb ref kayu!!!
x dak mata,time replay sah2 bola kna tangan,siap offside lg tuh...

ihsan said...

lg 1 kalo arsenal tu cekang sangat,apsal bole kalah ngan MU,jwb cket...haha

fadh_q said...

fewwit!

fadh_q said...

ok comment di aias macam takde kaitan.

arsenal boleh mantap lagi kalau ada safee dan fahmi.

areleaf said...

pesen dengan pengulas makwe pon nak emo ni gua x berapa faham sgt..kehkehkeh..

FARHANArazaki said...

fadh_q : yeah.aku percaya.nanti aku suruh wenger anta offer letter kat dedua tuh k.