Monday, January 3, 2011

tetap Klasemen sampai bila-bila.

2 gol dari nombor 17 pun sudah cukup menggerunkan barisan Auksenal untuk Champion League nanti.

kah kah kah. 

10 comments:

Wan Perlis said...

real madrid pun kami boleh makan,apa lagi kelab 2star

jambz- said...

ok wan perlis. awak layak dibelanja choki2 3 batang.

Nurul Huda Rahim said...

pedrito!

hiro said...

pemalas betei.

hiro said...

daniel mau jupe lu jambz..kah2..siap la kena ceramah.

areleaf said...

ulas pesen macam ni memang nak kene potong merit gua syak.

Linglung said...

statement wan perlis gua sanggah. tunggu tim kami masak ranum nanti..tunggu!

Cob Nobbler said...

5-0 bro linglung..5-0..kahkahkah!
The Special One jadi Special Burger je.

Dulu kat Bernebeu pun kena kitai 6-2.

Sampai bila nak jadi mangsa belasahan Barca ni kahkahkah!

master said...

Auksenal tu apa? hahaha

Cob Nobbler said...

Auksenal - tu lu kena tanya pipiyapong.dia faham la tu.