Thursday, January 13, 2011

.mari berkaraoke

Selamat siang semua.

Pasal Kenny Dalglish dan kekalahan kedua dalam dua perlawanan in charge kita lupakan. Kuda tua tu kau kena la bagi masa sikit untuk sesuaikan diri, jangan nak melenting saja terus. Macam kau baru kawin, takkan kau nak expect bini kau terus expert macam-macam skill di ranjang? Patience is virtue, kau kena bagi dia baca sikit Kamasutra. Kalau nak belajar teknik-teknik orang kita pulak, aku sajes pergi belikan dia Permata Yang Hilang.

Kepada pasukan Big Four (Chelsea tak termasuk) yang lain, teruskan menganjing kami di Liverpool, sebab cacian dan makian tu yang buat kami lagi kuat menyokong.

Born a Scouse, die a Scouse.

Untuk meredakan kesakitan hati yang mendalam aku ni, untuk mengubat duka lara semua penyokong Liverpool yang lain, mari aku ajak kau semua berkaraoke. Karaoke saja ya, bukan aku maksudkan membooking gadis-gadis perhubungan pelanggan China untuk strip dance dekat paha kau masa menyanyi sambil minum air Black Label.


Budak-budak Manchester United jangan nak sentap sangat, perasaan sakit hati kalah 1-0 haritu masih tersemat dalam dada.

9 comments:

Abdul Sokerleaks said...

kesian pulak aku tengok.

sudahlah meniru, ini kalau aku tak komen ni, sure takde orang komen langsung.

siggplus said...

aku tiru apa? sokernet? aku dah publish baru aku sedar yang sokernet pun buat entri seakan sama.

btw thanx baca. aku tak gila komen.

hiro said...

tukar pengurus pun kalah? suei betul.

MATAHARI said...

dia tgh tukar sudut asahan parang tu, kasi keris tajam. sabar2.

-MsGoodNite- said...

Memang sedap menganjing Liverpool nih... macam makan karipap sardin cap ayam!

AlpocodelaCruz said...

Wah kau sigg, lahir2 terus boleh teriak liverpool! he he.

musim ni pun x lama lg dah. cuba la panjat dpt no 10 pun kira ok.

cubalah.

AlpocodelaCruz said...
This comment has been removed by the author.
siggplus said...

perkataan pertama aku sebut, bukan mak atau abah, tapi Liverpool. heh

keli said...

Sape yg ckp tukar pengurus patot tros menang mmg otak udang....minat bola psl ikot2 mmber je....pastu tgk final result jer....