Sunday, January 23, 2011

Seri je? OK la teww!

Perlawanan Newcastle - Spurs di St.James Park sekadar mencatat keputusan seri 1-1. Saya akan cuma ulas mengenai bab Spurs sahaja, bab Newcastle biar afiqsiddharta yg buat.

1. Lennon is the Savior. Score last minit berjaya mengelakkan aku terus mencarut.

2. Collocini ada iras-iras Puyol. Ok sori terulas sedikit pasal Newcastle.

3. Debut Pienaar kurang memberangsangkan sikit. Tapi OK la teww.

4. Nico Krancjar makin gemok aku tengok. 

5. Leaks terbaru di Spurs, Harry Redknapp mahu membawa Diego Forlan ke White Hart Lane. Redknapp terbang ke Madrid tempoh hari untuk menyaksikan perlawanan Copa-Del-Rey antara Real dan Atletico. Malang buat Redknapp, beliau telah dirompak oleh 6 orang pencopet. Hasilnya, niat untuk mebeli Forlan terpaksa dipendam dalam hati bila dompet beliau telah dicopet. Kesian.

6. David Beckham yang training dengan Spurs memang kurang hajar. Boleh tak pergi tengok game Spurs. Lebih bertambah kurang ajar pergi tengok game rival, Arsenal. 

7. Sekian. Majulah Spurs untuk EPL.


8. Selit jap pasal Bayern Munich. Lu orang ingat berbatov je boleh score hatrick 3 kali. Mario Gomez pon score hatrik jugak la der. Bayern menang 5-1, hatrik Gomez campur sebijik dari Robben dan Muller.

6 comments:

PuTrAkAyU said...

beterabur abeh spurs..satu g sini satu g sana...haha.serii..ok letteww(jelir lidah selama 1 minit)...

hiro said...

juara berkali-kali mmg M.U...spurs guna Spurs United pun xkn menang..keh2

Berto said...

@putra
semua laju, x boleh nak stop berlari..keh keh

@hiro
habih tu felda united tak champ2 pon

keli said...

Kakakkaka...
Berto btol bab united tu....hihi

nelly said...

haha ...suka entry nih !
=)

alien said...

alah, beckham sblm ni pun ada training ngn Arsenal lah
cuma dia dah tanak training kat ManU selagi org tua tu ada kat sana
takut kene baling mende2 tajam kat dahi dia tu