Thursday, January 6, 2011

Kesederhanaan Spurs disamping kejelitaan Van Der Vaart

Kekalahan Spurs ditangan Everton sebenarnya telah dirancang. Betul, tak tipu.

Spurs ingin menjaga hati jiran-jiran London mereka. Sudahlah memotong Chelsea di tempat ke-empat, kalau menang nanti potong Arsenal pula ambik 3rd place. Tak shedapp la kan, kata berjiran. 

Spurs, pasukan yang sering dikaitkan dengan ayam, juga mahu menjaga perasaan kaum se-spesies mereka, Bangau. Merengkok di tempat ke-12, cukup-cukup lah sang ayam meninggalkan jauh si Bangau. Tak shedapp la kan, kata seburung.

By the way, ramai yang berpendapat kekalahan Spurs semalam adalah akibat kedegilan Harry Redknapp untuk menurunkan 2 Van der Vaart? Dua Van der Vaart?? Ya, dua Van der Vaart.

Sorang korang semua dah kenal, Rafael VDV. Tapi korang dah kenal belum Sylvie Van der Vaart?

The Van Der Vaart. Jangan cakap ko tak tahu yang mana satu Rafael, yang mana satu Sylvie. Aku deväť ko karang!!

Sylvie ni bini Rafael VDV. Ok, dia punya cun tu suam-suam kuku jer la, pengulas kem Arsenal kami FarhanaRazaki cun lagi rasanya. Tapi yang korang tak tau Sylvie ni power main bola dia bole tahan mantap macam laki dia. 

Tak percaya dia punya power main bola?? 


Mantap tak? Kalah Irfan Bachdim ngko.

Ala tipu.Tak caya lah. Edit je tu..

Pedulik hapa aku kalau tipu. Keh keh. Tapi dah macam menari zapin plak aku tengok.

COYS!!!


*beckham ni jadi ke tak jadi pergi spurs ni, aku lempang jugak dia nih

8 comments:

nyzm said...

kahkahkah terbaik

err tk bole ke kasi gelap skit theme blog ni
tak pun font blog ni

Wan Gerrard said...

giler hebat timbang bola die tu..patut beli Sylvie dari Beckham.hee~

*tulisan hitam ok gak

Ariffin Janal said...

mane ade edit ! *pesen teruja tgk skill die*

deus X machina said...

Manchester United adalah juara liga musim 2010/2011. sekian, wassalam

Linglung said...

pemergian VDV ke Spurs adalah satu kerugian besar buat real - linglung

hiro said...

menjadi betul VDV ni skan.

paWANgbuaya1 said...

tindakan VDV ke spurs memang tepat sebab die dah tak tenggelam.. sso skang die menyerlah di epl.. kalo die pegi chelsea ke mu ke susah nak naik cam skang.. pada pendapat aku la..

LiNa said...

pergh...in heels tuh...

kompom la lagi hebat dr beckham :-p