Thursday, January 6, 2011

Nottingham Forest Untuk Abdul Sokersoker




Pertama sekali, ini ada entri gelak hati. Harap tiada bakal tersinggung. Kalau terasa, memang anda patut pangkah aja. Anda jiwa sensitif tahuuuu...

Gua namakan Abdul Sokersoker. Sebab, kami di SokerLeaks tak anggap Abdul ini berada di pihak kami. Dan juga bukan di pihak Sokernet. Abdul Sokersoker ni untuk lelaki. Tak pastilah kalau Abdul ni nama sebenarnya Abdulyatul Rosmah, itu belakang kira la.

Okay. Berbalik pada tajuk. Nottingham Forest F.C tak kurang hebatnya. Desas-desus mengatakan pasukan ini lagi kuat daripada Chelsea dan Arsenal. Dengan Liverpool mahupun Man City... tak sampai hati gua cakap.

Nottingham Forest masih berjuang untuk meneraju liga mahupun di tempat kedua. Dengan harapan dapat masuk EPL. Sekarang mereka berada di tangga ke tujuh liga.

Nottingham Forest ini didirikan tahun 1865 dan mendapat jolokan 'Forest' dan 'The Reds'. The Reds? Bakal pengganti Liverpool mungkin.

Mananger kelab ini ialah Billy Davies.

Lagi..

Abang keeper
Lee Camp

Abang Striker
David McGoldrick

Apa lagi yea? Fakkk. Mana gua kenal weiii... Dah la tak minat. Macam budak minat jurusan lakonan dan tarian dapat jurusan kejuruteraan mekanikal.

Oh. Okay. Itu saja gua boleh kongsikan.

Untuk kenal dengan kelab ini sila klik sini.


Petang-petang begini, jangan mengadap laptop sangat. Jom beriadah?



14 comments:

Berto said...

nott forest ni main bola dalam hutan kaa??

hiro said...

oh..satu pertanyaan yg bagus..stadium mereka dulu hutan..dan ditebang untuk buat stadium...untuk berterima kasih kepada hutan yg ditebang..mereka label forest.

gua lipat saja..kah2

Abershavin said...

hahahahaha
der, gua pun senak otak baca komen2 si abdul tu
x payah korg peduli
aku pembaca setia sokernet, tp aku xde masalah pn ngn blog korg
aku rasa lg byk lg happening

meriahkan dunia bolasepak tanahair
keh keh keh

fuck you abdul sokershit

hiro said...

makasih abershavin..minat arsenal nampak? kui2

makasih semua.

MATAHARI said...

beriadahlah di FIFA11 guna team harimau malaya.oh. malas mau keluar.haha

MOFASAD said...

kelab pebret gua woi!

kembatolo™ said...

semat jugak abang kiper tu. haha

Basuh Baju said...

Good job Sokerleaks!

Baru seminggu lebih tp dah mcm2 kejayaan lu org dpt.

the fact that korg ada peminat setia aka abdul sokerleaks tu pn dh prove bhw blog korg dh mula menempa nama. haha

keep it up. the best yg para pengkritik blh ckp pn adalah korg 'meniru sokernet'. Itu je la yg dorg mampu..


ps: M'sia pun cuba tiru model ekonomi negara Poland untuk keluar dr middle income trap.

So what?

Cheers.

Si Nakal said...

Sokernet ada rival lagi bagus. Tak kesah la sokerleaks sebijik ke tak. Sama2 bersaing, lagi seronok baca.

Benda2 macam ni boleh elak beronani di rumah 24 jam.

Oh ya, Nott Forest ni dulu owner dia Forest Gump. Serius tak lawak.

AlpocodelaCruz said...

baru je minggu lepas kita semua bersatu happy2 yam seng sebab malaysia juara aff cup, ini gado2 tak sedap la.

ini apa ni budaya indon masuk malaysia ni...aiyooo ammaa pochik!

Abdul Sokerleaks said...

NAK BUAT ENTRY KONON-KONON MACAM LUCIUS MAXIMUS PUN, BUATLAH RESEARCH BAIK-BAIK DULU BODOH HOI!

ALANG-ALANG NAK MENIRU TU, JADILAH PENIRU TERBAIK.

BUTOH BETUL!

Ariffin Janal said...

kahkahkahkah ! nak sangat 'notty ngam' tadii kann.

Wan Perlis said...

tulis la pasal norwich siti plak..request dari fan ni

paWANgbuaya1 said...

abang robin hood tak main ke? lkeh keh keh...