Sunday, January 2, 2011

.tak mungkin setaraf Harimau Malaya


Nampaknya, Bruma tak seperti Fadli Shas langsung.

Bruma tidak dapat mencontohi semangat Fadhli Shas dan semangat Malaysia sekali tadi.

Carlo Ancelotti sebenarnya tak ada guna pun training dekat Bukit Jalil, tak ada bezanya amek suasana negara yang memenangi Piala Suzuki.

Carlo Ancelotti next time tak perlu nak pening-pening kepala lagi nak fikir lineup. Kalau dah team tu teruk masih teruk juga pakai sapa pun.

John Terry dan kuncu-kuncunya hanya mampu bergembira untuk beberapa minit.

Aku nak melambai pada John Terry sekarang dan lepas tu nak gerak beli barang dapur. Mak dah bising.


4 comments:

AlexiaAqram said...

dah nak ikut jejak langkah liverpool si chelsea ni.

kasihann.

Ariffin Janal said...

hahahahahahaha cun ayat kau

Si Nakal said...

"Labels: Chelsea main barai lagi"

Bila Chelsea main tak pernah barai?

cik ieyra said...

mana defend terbaik chelsea dan gol keper 8 bintang? kah2