Thursday, January 20, 2011

Barca Lebur di Kaki Betis

Nafsu luar biasa pemain Barca ni memang jangan cerita. Memalukan!

Abam Ibra lari ke Itali bila Pique jatuh cinta kepada lelaki lain.

Rekod 28 game tanpa kalah kelab Catalan yang ditunjangi oleh 3 lelaki luar biasa Mess-Xavi-Iniesta nampaknya tumbang di kaki Real Betis 1-3, walaupun tetap melangkah longlai ke separuh akhir Copa del Rey (Spanish Cup). Eksyen lebih macam ni la jadinya, lawan team betis pun kalah, apa cerita? Messi pun tiba-tiba jadi bangang tak reti sumbat penalti, apa cerita? Pesen ramai sangat pemain berstatus gay inilah jadinya, bangang! Malaslah gua nak cerita lagi, bangang tetap bangang.


Cukup cerita bangang, masuk cerita tak bangang pula. Real Madrid ini malam turun bertarung menentang Atletico Madrid. 1st leg itu hari dah menang 3-1, ini malam biar masa 90 minit atas padang yang bercerita. Cuma gua harap pakcik spesyel yang satu, Mourinho tak buat pesen last game, turun line up tanpa striker. Memang pada gua abam Karim bin Zema itu agak selenga, tapi bagi dia peluang, bagi dia ruang untuk jadi garang balik macam di Lyon dulu-dulu. Kalau betul Nistelrooy jadi masuk semula, itu lain cerita. 


12 comments:

nyzm said...

teruk betul lah nafsu pemain barca ni kahkahkah terbaik lah linglung!

adre said...

napsu dinosaur sial! dua2 gambar tu ada pique...gay teghuk mamat tu! hahaha

PELAUNG PULAU said...

apa guna undefeated kalau tak gay... gerard tu sebab banyak cium kamera tu yg liberpul asik unwinning je.hahaha.cuba die pi cium reina

keli said...

Sape yg ajar pique jd gay? hah sape?....gua rase sume org tahu sblom ni die kelab mne, alaaa yg glamor dgn tagline unbeaten dowg skrg nih .....lalalala...

-MsGoodNite- said...

Wah! Sedap jari lu menaip, Linglung!!!

-MsGoodNite- said...
This comment has been removed by the author.
Stammofa said...

keli.. adakah anda maksudkan kelab Pique sebelom nih...

Maincheater Unitaek ? -> dikopipes drp fb G.E.M.U.K

talkIZcheap! said...

Kah Kah Kah!! Barka ada berlambak2 Ballon d'Or kalah dengan BETIS sebenar?? Ini baru BETIS, belum PAHA lagi, kah kah kah!!

Macam mana Barka kelab terhebat di bumi, di langit dan segala yang ada di antaranya boleh kalah? Ada Messi Ballon diOr, Xavi best playmaker, dan Pinto best whistler pon boleh kalah??

Kah Kah Kah!!

w/bagaimanapon, RM tetap Galacti-Jokes SEBENAR!! :P

Linglung said...

musibat...Galactijokes celah bedah awak! haha

jambz- said...

fakkingg.

nyzm said...

ape-ape pun, pemain barca semua adalah manusia...

Razali said...

barca punya new tagline " Gay Is Ok" hahahah