Wednesday, January 5, 2011

Sesi Perkenal Pemain Kelantan




Tempat: KB Mall

Tarikh: 7 Januari 2011

Masa: 3.30 Petang


Pemain Kelantan beserta penaja akan diperkenalkan di KB Mall pada hari Jumaat nanti. Sebelum ini, lokasi asal ialah Kelantan Trade Center.

Antara pemain disebut-sebut ialah, Nicholas Chan. Beliau merupakan anak kepada pemilik Cardiff City, Datuk Chan Tien Ghee.

Datuk Chan Tien Ghee juga bakal hadir sebagai tetamu jemputan khas.

Wira Piala Suzuki 2010, KFCM atau Khairul Fahmi Che Mat dan Norshahrul masih berada dalam skuad Kelantan.

Jersi baru juga turut dilancarkan pada hari yang sama dan senarai penuh pemain Kelantan bakal diumumkan pada Jumaat nanti.

Pah gapo lagi, maghi pakat g KB Mall Jumaat ni. Ko guano?



9 comments:

Cob Nobbler said...

ah klate negeri serambi mekah pun nak ambik player chronic cronysm.

anak pemilik cardiff city gapo kedio?tu banyak lagi pemain-pemain anak jati klate yang nak main.

ni dah anak pemilik cardiff city,pastu konfirm gaji lagi.

kalau tak bagus si nicholas chan tu,pegi buat cd blue macam edison chen.

Anonymous said...

astro syoknya bola

delarocha said...

apsal nicholas chan tu tak main cardiff je terussss... kan ke bapak dia punyer?

ajim said...

kawe tnggu senarai penuh team kelate tu.updet weh.kawe xleh nok gi kb mall tu.timo kaseh byk deh.

JIJI YU said...

ado ko blogger hok nok g leh wat gethering terus..hehhee

Anonymous said...

ni lagi satu entry tiru sokernet. sokernet buat perak, korang buat kelantan.

tologlah. bapak boring kalau tiru2 camni.

hackshitam said...

haha...
kompem kawe g ari jumaat nih..haha

talkIZcheap! said...

gomo kelate gomo!!

hak tuih, beli player pon nak jeless ker? ha-HA!!

Cob Nobbler said...

Anonymous:Then Sokernet tiru sape?ESPN?Star Sports?

Then Buletin Utama tiru sape?CNN?CNBC?BBC?

Kamon - it's news la.