Thursday, January 27, 2011

Tanpa Spurs, apalah sangat MU ni

Ye saya tahu, ManU menang lagi, ManU masih tak terkalah, dan unbeaten. Maka berkokok-kokoklah penyokong mereka diluar sana. Semua dok menjulang Dimitar Berbatov ketika ini, padahal season-season lepas bukan main lagi korang maki dia ni.

Tapi sedarkah anda, tanpa Spurs, apalah sangat ManU ni.

Spurs from 2006-2009, 46 gol dalam 106 perlawanan.


Spurs 2004-2006, pemain utama di bawah kendalian Martin Jol


Teddy Sheringham, Spurs Hall of Fame


Tanpa Spurs, apalah sangat Alex Ferguson dan anak-anak buahnya. Tanpa Spurs, Manchester United tak ubah seperti Felda United.

14 comments:

MOFASAD said...

kah kah kah!

dinie muhaimin said...

felda united tahun ni player2 die boleh tahan bro.

Ahmad said...

entry yg sgt tidak bijak n cm xde point nk menganjing. phailed!

Azfar Ridhwan said...

Next in line: Gareth Bale.
Hehehe

zX said...

sedarle diri yg spurs tu cuma feeder club utk united je hehehe

nyzm said...

man utd tak perlukan spurs untuk kuatkan defend la kahkahkah

nazrihashim said...

main felda united nampak..keh3.

ahmadon the don said...

spurs kilang pemain man u..haha

Ibnu isa said...

susah bila org anti man utd ni.. cemburu lebih sgt..
sedangkan baru 3 plyers je..
mcm kelab lain berjaya sebab pemain sendiri je..
bias3.. ahhaha

talkIZcheap! said...

denan Spurs, jangan harap lar diorang di atas tu bleh merasa menang Liga...

:P

Berto said...

ibnu isa: anything but MU, hahaha

hiro said...

sebab mereka hebat la pergi M.U..keh2

ephol said...

paling mudah...

TANPA MAN UTD.. SIAPALAH BERBATOV..?
TANPA MAN UTD.. SIAPALAH CARRICK..?
TANPA MAN UTD.. SIAPALAH SHERINGHAM..?

TANPA MAN UTD.. mereka hanya player yang main bola tak dapat apa-apa....

muahahahahahahahha

Aneras said...

hahahaha ..
klakar ar blogger macam nih ..
ada jugak yg blogger macam nih ekk ..
tak cukup info tapi nak tulis gak ..
siasat dulu der baru tulis ..
jangan nak tulis mengkhinzir buta jee ..
hahahaha ..
adios ..