Tuesday, January 4, 2011

Tak Percaya? Nah, ambik kau


http://jejariruncing.blogspot.com/2011/01/temubual-eksklusif-sokerleaks-bersama.html


19 comments:

Daniel Sokerleaks said...

1st!

Cob Nobbler said...

kau ingat Sokerleaks ni lekeh?
main2 pulak.

Kami di Sokerleaks akan terus membongkar rahsia bola sepak - seperti juga Julian Assange membongkar rahsia-rahsia kerajaan.

Kalau Julian Assange ada kes rogol di Sweden,Daniel Sokerleaks gua tak tau lagi.Ada ke?

abeih said...

siot..betul2..hahaha..terbaik woo..

nyzm said...

terbaik terbaik

teruskan sokerleaks!

Ariffin Janal said...

sape tak pecaya? banned je die

Cob Nobbler said...

Ariffin Janal:ingat ni blog DDR ke nak banned2 kahkahkah!

Linglung said...

kalau tak percaya jugak tu, elok la percaya dengan rukun negara je...

keixter said...

Ok2...
gua percaya..
hehehe

sweet life said...

dah bace!!
LAWAK!!
hehehe

-MsGoodNite- said...

meh gua tolong hempuk kepala sorang2 yg tak pecaya tu.. penat2 pikir nk bagi soklan, tak percaya plak.

Cob Nobbler said...

Gua saksi beb Linglung tak balik rumah kat office ni der - sambil tunjuk rajin depan Farhana Razaki kat office.Semua sebab nak tanya KFCM ni.

Rajin si Linglung ni.Bulan depan Linglung dapat bonus sebab jadi entry paling banyak komen.

Linglung said...

hik hik hik (gelak comel sebab dapat bonus)

Faaein Himura said...

hahaha.. lawak seh..

pecah perut baca soklan2 yang kadang2 agak senget ni.. hahaha..

apa2 pun memang best..

Terbaikk!! arr. =]

Ariffin Janal said...

Cob Nobbler : okay what. baru gegel lutut org yg tak caye.

Anonymous said...

ok2 kami percaya..hehehe

neyra shazeyra said...

hahahahha

►AdamXis◄ said...

hehehe...entry terbaek laa dari Sokerleaks (^^,)

Abershavin said...

hahaha

Khuzz said...

kat sini komen cuma 18, kat awek apek tu seratus lebih... gila babi populariti mengalahkan akmal rizal...