Monday, January 3, 2011

.bekas klaseman

Selamat siang semua.


Manusia pertama jejak kaki ke bulan.

Neil Armstrong. Klasemen.


Manusia pertama ke angkasa lepas.

Yuri A. Gagarin (tiada kaitan dengan A. Galak). Klasemen.



Manusia Melayu pertama ke bulan.

Ayah Pin. Klasemen.


Pemain bolasepak paling legend di dunia.

Arthur Friedenreich. Klasemen.



Club England yang pertama paling banyak memenangi EPL.

Liverpool FC. Klasemen.




Sebab apa aku nak tulis semua nama-nama yang klasemen ni?

Sebab orang ingat yang nombor satu saja. Nombor dua orang tak ingat.

Chelsea di mana? Chelsea di sini, sempoi.




Aku dengar desas desus mengatakan Chelsea sudah ditendang keluar dari Big Four.


Ya Nun Waw Alif

5 comments:

MATAHARI said...

bye chelsea.

Ariffin Janal said...

hahahaha chelsea kena tendang tu betul tp liv klasemen menang byk EPL cam pelik je --"

Cob Nobbler said...

Ya Nun Wau Alif kat bawah tu memang buat gua tersenyum di pagi hectic ni.haha!

Anonymous said...

ya nun waw alif! hahaha penat mengeja, rupanya rupanya

Cob Nobbler said...

By the way siggplus,

Nombor 5 bukan klasemen,tapi nombor 9 pun lagi bukan klasemen.

haha - best gila jadi unit kem bebas - tak sokong mana-mana walaupun team Boca gua cam hampeh,kahkahkah!