Sunday, January 30, 2011

Asia Untuk Asia!Cempien Asia Yang Awesome.



BANZAIIIIIIIIIIII!!!

Sudah terang lagi bersuluh - Jepang adalah kuasa besar Asia.Tidak ada jiwa di dalam Asia ini yang benar-benar kuat dalam benua ini kecuali Jepang.Jepang adalah satu-satunya negara di Asia ini yang advertising untuk jadi porn star boleh didapati dalam surat khabar atau di iklan-iklan.Jepang adalah satu negara yang sangat awesome sampai siapa yang tengok hentai pun boleh jizz sebab dia punya lukisan yang super awesome.Imaginasi orang Jepang sangat tinggi dan cool sampai boleh cipta robot yang gempak-gempak seawal usia Darjah Empat.Kita?Tingkatan Tiga baru buat LED punya board bunyi lagu monotone pateri-pateri dalam Kemahiran Hidup.

Keawesomean Jepang di benua Asia ni sejak dari dahulu lagi.Dahulu bila Kublai Khan dari tentera Mongolia nak takluk Jepang - orang Jepang dilindungi oleh tsunami yang menghancurkan tentera Mongolia dengan badai yang sangat kuat.Tentera Jepang ditakuti Amareka pada Perang Dunia Kedua.Dah meletup kena bom atom pun steady boleh ekonomi kuat.Cuba kalau bom atom meletup kat Malaysia - and we're going back outside the civilization for ages la.

Jadi perlawanan final semalam secara honestly tak la awesome mana sangat.Kedua-dua team takut untuk bermain power macam Argentina.Semuanya segan-segan macam pertandingan sekolah-sekolah daerah.Ini tak sama macam game seawesome dengan Korea Selatan hari tu.Entah,Australia main tak berapa best pulak.Second half ada serangan-serangan berbahaya dari kedua-dua pasukan tapi Blue Samurai yang akhirnya menjadi awesome dengan jaringan gol dari Tadanari Lee dari kelab Hiroshima Sanfrecce telah cukup menjadikan team Asia untuk Asia ini menjadi cempien Asia yang awesome.

Terbukti yang Asia memang untuk Asia.Bukan Asia untuk Arab,bukan Asia untuk bekas republik Soviet,bukan Asia untuk sebuah negara bukan Asia yang nak masuk Asia sebab nak layak senang masuk World Cup,atau Asia untuk Wonder Girls.Asia untuk Asia.


Cempien yang awesome!

Cuma lepas game tu gua tunggu je - ada tak Leah Dizon lari bogel - macam yang pernah dijanjikan oleh Larissa Riquelme dari Paraguay masa World Cup dulu.


What?Wonder Girls?Apa teruk sangat taste you ni Berto?Nasib baik abam Nami ada taste yang awesome kaaaaaaaaaannn...

7 comments:

aimannnnnnnn said...

cross yg superb dari nagatomo dan finish yg awesome dari lee! BANZAII

Tengku Sidek said...

terbaik awek ni bro...nyum2..hahahaha..yg score dapat ni ker..hahaha

Berto said...

kah kah, mcm haram lu nganjeng wondergirl nami..

tp yg gua pelik, apesal minah2 stewardess Qatar airways tu nak sebuk2 mneyelit masa jepun julang piala?

Wan Perlis said...

half volley

keli said...

Gua bukan fan jepun piala asia kali nih...tp gua fan Leah Dizon...kakakakaka...

ahmadon the don said...

jepun jersi biru..malaysia pun jersi biru..dua2 pun champion..

WaiRai- said...

LoL.. lawak plak blog ni tiba2 selit gambar Leah Dizon sbb Jepang menang yek

Anyways

Sasaki Nozomi dan Naka Riisa lagi sedap dipandang ahahaha

Nana Tanimura pon lazat dipandang

(sekadar reference ahaks3..)

nasib I tak minat wonder girls sangat ngehngeh